Esittelyssä: Gigi Grant

Heissulivei! 🙂 Tänään esittelen teille Gigi Grant freaky field tripin, joka on samalla myös lempimonsterini. Hyviä lukuhetkiä!

 

Aloitan nyt suoraan kasvojen esittelyllä. Gigillä on todella nätit kasvot johtunee varmaan hänen isoista silmistä ja kauniista kasvonmallista. Luomiväri täydentää hyvin asua ja huulipunassakaan ei ole mitään moittimista, oikeastaan se on todella ihanan värinen :3 Gigin kasvoissa on jotain uniikkia, mitä en ole huomannut muilla monstereilla ja se on pisamat. Pisamat on niin nätit ja pidän niistä myös sen takia, että minulla itsellänikin on pisamia. Neidin silmät ikään kuin ”kiiltää” ja se näyttää kivalta mielestäni.

Gigin hiukset on mielestäni paljon paremmat auki, kuin semmosella ”tötteröllä” 😀 Hiuksiin on tehty söpö tupsu, joka on erivärinen kuin muut hiukset.

Äää, niin ihana koru! Kiva kun siihen on jaksettu panostaa <3 Gigillä on myös omaperäinen skorpionitatuointi.

Asu on nätti ja nyt kun tutkin sitä tarkemmin niin näen siinä eri tähtikuvioita. Ihanaa, että avaruus on tuotu esille tässä asussa ja aika moni tähtikuvioista muodostaa skorpionin.

Hassua, että kiinnitän huomiota korviin, mutta Gigillä ne nyt on vaan niin erikoiset. Oletteko itse huomanneet Gigin normaalista poikkeavat korvat? Korvat tuovat jotenkin mieleen Zelda-pelisarjan päähenkilön Linkin korvat tai jonkun haltijan korvat Taru sormusten herrasta-elokuvasta.

Entäs, oletteko kiinnittäneet huomiota Gigin outoihin viivoihin ihossa? Mitäköhän ne ovat?

Tässä vielä näitä outoja viivoja Gigin käsivarressa.

Gigin kenkiin on jaksettu panostaa ja ne ovat samantyyliset, kuin Gigin koru. Ihanat! <3

Gigin kengät eri perspektiivistä. Kuten huomata saattaa, kengistäkin löytyy skorpioneja.

Tässä vielä Gigin mukana tullut laukku. Gigin mukana tuli myös kultainen kaukoputki, mutta en löytänyt sitä mistään 🙁

 

Kiitos kun luit! Yritän nyt olla aika aktiivinen tämän blogin kanssa, jos tällä edes lukijoita on, en tiedä :p Unicornelzz kuittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *