Esittelyssä: Wolfien perhe

Moikka! Nyt esittelen teille wolfien perheen. Kello on itseasiassa aika paljon jo tai siis tällä hetkellä, kun kirjoitan tätä tekstiä, mutta minulla on nyt intoa päivittää tätä blogia. Aloitetaan!

Wolfien perheen nuorimmainen on… Howleen Wolf

Pidän todella paljon hänen tukastaan. Se on ihanan värinen, pehmeä ja sopivan lyhyt. Housut on söpöt, niissä on tassunjälkiä (haluaisin itsekin tuollaiset housut :3)  Raitapaita on vähän tylsä.

Toisiksi nuorin on… Clawdeen Wolf

Clawdeenilla on Ihanat tuuheat hiukset, mutta ne menee sitten taas helpommin sotkuun. Kengät on todella kauniit. Minusta raitapaidan ja leopardikuvioisen hameen yhdistäminen ei toimi.

Clawdeenin jälkeen tulee…Clawd Wolf

Clawdilla on mukavan rento asu ja tällä kertaa raitapaita näyttää tässä asussa kivalta. Tällä Clawdilla on myös yksi todella ärsyttävä puoli ja se on hänen housunsa, ne ei yksinkertaisesti pysy hänen päällään D:

Ja vanhin on… Clawdia Wolf

Asu ei oikein miellytä silmääni, se on jotenkin liian ”mummomainen” 😀 Mutta nuo Clawdian hiukset ovat kaikista ihanimmat! Clawdialle kuuluu myös silmälasit, mutta olen hukannut nekin (ei yllättänyt että olen taas hukannut jotain :D)

Kiitos kun luit! Huomenna jatkuu postailut! Unicornelzz kuittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *