Operetan liimaongelma

Moi! Olen huomannut ikävän asian ja se on Operetan liimaongelma.

En ennen ole huomannut sitä mutta nyt vasta huomasin. Operetan hiukset ovat siis todella rasvaiset ja olen todella varma että se johtuu liimasta. Liima ei ole niin pahaa mitä joillain nukeilla on (olen lukenut muista blogeista liimaongelmista). Liima on enemmänkin rasvaista ja läpinäkyvää, kun joillain taas on todella tahmeaa ja liiman erottaa selvästi tukasta. En aio kyllä leikata missään nimessä Operetan hiuksia, koska en kuitenkaan osaa laittaa niitä uusia hiuskuituja vaikka lukisinkin ohjeet.
Kuvasta ei  välttämättä huomaa, mutta hiukset ovat todella rasvaiset.
Operetan hiukset takaapäin.
Operetalle lahjoitetaan rahaa tämän kauhean tragedian vuoksi ja kuvassa hän on shoppailemassa.

 

Kiitos kun luit! Ja toivottavasti liimaongelmaan keksitään jokin ratkaisu! Unicornelzz kuittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *